Trasig diskmaskin

I fredags och i går var jag så lycklig och kände att jag hade världens flyt och allt gick min väg, med ett glädjande telefonsamtal, hembakat-beställningar och en massa annat. Men idag kom jag tillbaka till verkligheten när diskmaskin började pipa och visa nån felkod. Så irriterande att den går sönder när jag är ensam hemma dessutom, så nu blir det handdisk några dagar framöver i väntan på att Leif kommer hem och tittar på den. Jag fick lite papperstallrikar och plastmuggar av mamma som vi ska ha till middagarna för att minska disken lite grann. Det blir nog mycket ändå.

Köttgryta och ris på papperstallrik

Dagens middag (ätandes på papperstallrikar) var en köttgryta med vin, kantareller och bacon som jag tillagade i min nya slowcooker – Nordic Cooker. Den var lite annorlunda att använda mot för Crock Pot som jag har använt många gånger. Jag ska använda Nordic Cooker några fler gånger innan jag gör en jämförelse med för- och nackdelar.

Tyvärr blir ju inte maten lika god när man äter på papperstallrikar med plastbestick, tur att jag hade kokat köttet länge så att det var mört för det hade nog blivit jobbigt att skära segt kött med plastbesticken.

2 reaktioner till “Trasig diskmaskin”

  1. Det hade kommit in vatten genom ngn trasig plastdetalj så det var överfyllt med vatten längst ner. Vi köpte en billig diskmaskin på Blocket i väntan på vår köksrenovering som ska bli av väldigt snart. Då ska jag sätta mig in i vilken maskin som är bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *