Baguette med rostbiff, mozarella, tomat och basilika

Nu verkar det ljusna ute och regnet har upphört, jippi. Nu väntar vi bara på solen. Snart ska jag skjutsa tjejerna till Idas dans-genrep där Olivia ska vara hjälpflicka. Olivia ska även vara hjälpflicka åt en annan barngrupp så hon kommer att vara i flera timmar på Arcushallen och kommer inte hem förrän ikväll. Därför gjorde jag i ordning en matig baguette åt henne som hon får ta med sig och äta mellan de två gruppernas genrep.

Baguette med rostbiff, mozarella, tomat och basilika
1 bit baguette
Norrgott
rostbiff
mozzarella
körsbärstomater
basilika

Skär baguette, men inte helt igenom så att den fortfarande håller ihop.
Smöra insidan.
Skiva mozzarella och körsbärstomater.
Lägg ner rostbiff, mozzarella, körsbärstomater och basilika i baguetten.
Ät och njut!

Vilken tur att vi är lediga den här klämfredagen annars hade det blivit svårt att hinna i tid till Idas genrep utan att smita tidigare från jobbet. Men nu slapp jag det. Vi har haft en riktig lugn morgon och gjort allt i snigelfart, imorgon måste vi vara lite mer alerta för då har Ida sin föreställning kl.11 och Olivia, som hjälpflicka, måste vara där redan kl 10.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *