Matsedel v.35 aug 2012

Nu börjar nästa veckas matsedel ta form. Jag ska i väg på möten både tisdag- och torsdagkväll och som vanligt har Isak träning stup i kvarten.

Matsedel v.35 aug 2012
Må: Pulled beef med diverse tillbehör
Ti: Korv och makaroner
On: Raggmunk och bacon
To: Fiskgratäng och potatis
Fr: Lövbiff i ostsås och pommes
Lö: Grillat, både lamm och fläsk
Sö: 

Barnen äter fruktsallad innan sängdags. 
Ida ska i alla fall snart lägga sig, 
det lär ju dröja innan de stora barnen lägger sig.

Jag hade tänkt att jag och Leif skulle se film i kväll – Liza Marklunds Livstid. Men när jag såg att det var hockey på tv, Luleås ET-match i Tjeckien, förstod jag att det skulle bli ändrade planer. Men eftersom Marklunds filmer bara är 1,5 timme kanske vi hinner se den efter hockeymatchen. Söndag är min favorit-film-dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *