Matsedel v.5 jan 2013

Oj, vad snabbt den här helgen tog slut. Trots att jag fick en extra ledig dag eftersom jag var hemma med  en småkrasslig Ida i fredags så har helgen försvunnit i ett rasande tempo. Men vardagarna brukar gå lika fort så snart är det helg igen. Kommande vecka är lite lugnare än den som precis har passerat, i alla fall som det verkar nu.

Väskor är packade, kläder framtagna, kylen fylld och matsedeln skriven…nu är vi redo för kommande vecka.

I lördags åt vi en enkel kycklinggryta, 
på söndag blir det kanske nå liknande.

Matsedel v.5 jan 2013
Må: Ugnsstekt korv och broccoli i chiligräddsås
Ti: Pizza
On: Lax
To: Potatisbullar
Fr: TexMex-gratäng
Lö: Fläskfilé
Sö: Kycklinggryta


Vi steg upp tidigt i morse eftersom Isak hade hockey så nu ska jag skynda mig i säng så jag får sova de timmar jag behöver för att inte vara ”griniga Sara” i morgon. Ni har några goda recept att vänta på bl.a. lagade vi en god och stark skinkstek i crock-pot till middag i dag dessutom har jag bakat ett smarrigt lchf-formbröd, men nu är jag för trött för att lägga upp recepten. De kommer imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.