Grattis finaste Ida

Snart drar 6-årskalaset igång. Väntan har varit lång för en liten tjej här hemma som vi nog väckte för tidigt. Hon sov djupt och var lite svårväckt men sen kom hon på att hon hade paket att öppna. Efter litet paketöppning i sängen åt vi frukost utomhus igen. Jippi det blev en riktig sommardag idag precis som vi har önskat.

Efter frukosten blev det skattjakt efter ytterligare några paket. Men sen har vi varit såå tråkiga som har dukat, gjort klart tårtorna, diskat, förberett bål och allt annat som behöver göras inför ett kalas.

Nu ska jag skära bulla, ta fram kakor, ladda kaffebryggaren och sen ska jag pussa Ida lite innan alla gäster kommer.

Ha en bra söndag så hörs vi ikväll då ni ska få veta vad vi har bjudit på i dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *