Luleå i nytt ljus

I kväll var det dags att inviga Luleås årliga ljusfestival
Förväntningarna var stora efter de två senaste årens fantastiska shower, som inte går att beskriva i ord.

Vi i Astma- och Allergiföreningen är så klart med på ett hörn när det händer saker i Luleå. Nu hade vi sån tur att årets ljusshow visades utanför vårt kansli, så vi dukade återigen upp vårt fikabord med allergivänligt fikabröd, kaffe och varm choklad. Det var många frusna lulebor som blev glada när de såg vårt varma kaffe. Dessutom anordnade vi populärt pyssel, inne i värmen, för barnen som fick göra en egen ljuslykta.
Tyvärr blev jag, och många med mig, besvikna på årets ljusshow som inte var i närheten av de tidigare showerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *