Soliga lördag i Kåbdalis

Lördagen i Kåbdalis bjöd på strålande sol, många plusgrader och helt underbart väder. 

Vi i Astma- och Allergiföreningen bjöd alla lägerdeltagare på korvlunch, som vanligt när det är lägerlördag. Förutom varm korv, bröd och tillbehör bjöd vi på Luleå-vatten, apelsinläsk från Nyckelbryggerier, kaffe, te och goda mjölk- och äggfria bullar. Liksom fredagsmysfikat hade vi även till lunchen fina matchande muggar o servetter från Duni, fast nu i en fin vinröd färg. En färgklick mot den vita snön.

Under helgen bodde vi i Blåfjells fina stugor och till korvlunchen höll vi till vid deras fina kåta som de i vanliga fall använder vid t.ex. konferenser.

I år hade föreningen även möjlighet att bjuda alla barnen på skidskola. Så efter lunchen var det dags för Ida att gå fortsättningskurs tillsammans med en annan tjej och en skidlärare. Vilken lyx med en sån liten grupp. Och så kul Ida hade!

Lördagen avslutades med en mysig middag hemma i stugan med kycklinggryta, klyftpotatis, sallad och ett gott rött vin. Vi var en trött familj som sen halvslumrade i soffan innan vi flyttade till våra sängar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *