Kebab i muurikkan

Det blev en riktig slöardag i dag, precis som jag önskade. Så underbart det är att inte göra nånting…
i alla fall nån gång emellanåt. 

Jag har mest legat i loungen o njutit av värmen, men nu har vi gått in för kvällen – i alla fall jag, Olivia och Isak. Vi sitter i soffan och ser gamla musikvideos och sjunger med – så himla mysigt!

Till middag åt vi kebabsallad som var så himla gott så jag kunde knappt sluta äta. Vi tog upp en bit älg-ytterlår som vi skar i kebab-stora bitar, se’n stekte vi dem i muurikkan över gasolgrillen. Till det serverade jag sallad, gurka, paprika, tomat, rödlök, majs och orientdressing.

Åh så gott! Perfekt sommarmat.
Älg-kebab i muurikkan. Mums
Perfekt att sätta muurikkan på gasolgrillen.
Det bästa av allt – det finns rester kvar till lunch i morgon 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *