Smakbox matresa

Dags för ännu en smakbox full med godsaker. Ida kastade sig över lådan för att få vara den första att öppna och kolla in alla grejer, alla andra stod samlade runt smakboxen för att se vad det fanns för roligt och gott i den. Lika spännande som julafton!


Den här Smakboxen med tema Matresa innehöll:

Lindt choklad – jag älskar ju choklad så blir lika glad varje gång jag får choklad.

Oatly – ett favoritföretag med mjölkfria produkter och nu får vi möjlighet att prova en proteindryck som passar när kroppen behöver återhämta sig t.ex. efter ett träningspass.
Kantarellchips från Svenska lantchips låter spännande, eller hur?
Kallpressad rapsolja sägs vara lika god och exklusiv som olivolja, nu ska jag äntligen prova, tack vare Gunnarshögs gård.
Urkraft Glutenfri Granola med physalis, svarta vinbär och linfrö från Finax.

Friya har en Superfood drink Chia & Basil som har tagit Österrike med storm och nu ska den lanseras i Sverige. Den ska jag läsa på mer om och testa i helgen.
Fin spagetti no 12 från De Cecco – nu vill nog Isak att jag gör köttfärssås så han får prova spagettin så fort som möjligt.

Or tea? har exklusivt te från Hong Kong och nu ska jag få prova 3 av sorterna – spännande, jag som dricker mååååånga koppar te per dag.

Snart är det jul och jag längtar. Redan nu kan jag provsmaka Nyåkers ekologiska pepparkakor. Pepparkakor och te, hur gott är inte det?
Till jul brukar det bli mycket godis. Skumma grisar från Konfekta kanske är något? De ska visst vara Svingoda 🙂
Kryddmixer och kokosmjölk från Santa Maria – en bra genväg att få smakrik mat när tiden är knapp.
Knorrs middagskit är ännu en genväg stressiga dagar. En nyhet (i alla fall för mig) som verkar lite småspännande. Olivia fastnade direkt för dessa förpackningar.
Havredryck har vi alltid hemma, nu ska vi även prova den mjölkfria dinkeldrycken från Spelt Dream. Dinkel sägs ju vara så nyttigt och nu finns det även som ”mjölk”.
Vitamin Well är ännu en favorit för oss och nu ska vi få testa en ny variant.

Alla dessa 18 produkter har ett värde av 459 kr i butik. Att prenumerera kostar 199 kr inkl frakt, men med min rabattkod MATRO får du 15% rabatt på din första smakbox. Klicka här så kommer du direkt till prenumerationssidan.

Förutom att det är spännande och roligt att öppna paketet och att man får produkterna till ett billigare pris så är det absolut bästa att man får möjlighet att testa saker man annars aldrig hade testat utan bara gått förbi i affären. Tack vare smakbox har jag hittat många nya favoriter som jag nog aldrig ens hade sett annars.

5 reaktioner till “Smakbox matresa”

  1. så där ja, då har jag beställt en prenumeration och använt din rabattkod. Det ska bli spännande att få den första lådan, hoppas jag blir lika nöjd som du är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.