Exotisk planka

Är det nån som är vaken? Vi har sportlov och dagarna flyter ihop, men jag kom på att det är ju måndag och vanlig arbetsdag för många och därmed har nog många även gått o lagt sig. Själv har jag sportlov i Jämtland och efter en lugn morgon åkte vi in till Östersund en sväng där barnen fick shoppa på Lager 157, som öppnade för någon vecka se’n. Vilken tajming att vår nya favoritaffär öppnar i Östersund precis innan vi ska dit. Lycka!

Till middag blev vi bjudna på en god Exotisk planka, beställd från Ica Kaxås, men jag vet att det finns på många Ica-affärer och kan beställas på nätet. Plankan innehöll flera sorters kallskuret, en massa exotisk frukt, ost o kex, potatissallad, bröd och smör. Riktigt festligt och supergott.
Mums!
Melon, majs, vindruvor, ananas och passionsfrukt var en del av all frukt.
Kycklingklubbor, fläskkött, skinka och rostbiff var det kallskurna.
Ost, kex och smör fanns också på brickan.
Många godsaker snyggt skuret och snyggt upplagt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.