Campari o juice

Tycker ni om den gamla klassikern Campari o juice eller Campari orange som den också kallas? Den lite bittersöta drinken är en av mina favoriter som jag gärna dricker på sommaren. För mig är det en sommardrink, vet faktiskt inte varför det har blivit så. Den borde ju funka året om.

Campari o juice

1 del campari
2 delar apelsinjuice (gärna med fruktkött)

Häll campari i ett glas med isbitar.
Fyll på med apelsinjuice.
Garnera ev. med en apelsinskiva (jag hade ingen apelsin hemma)

Första arbetsveckan efter semestern blev inte riktigt som jag tänkt mig. Istället för heldagsarbete har jag jobbat på förmiddagarna när Ida sover och sen varit hemma och vabbat. Hur stor o duktig man än är så behöver man lite extra kärlek och ompyssling när man är sjuk. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *