Gör din egna sallad

I dag har vi varit och sett Idas dansföreställning där hon dansade både jazz och street. Så kul. Hennes ena dans – street – var hela föreställningens bästa. Vilken koreografi, vilken fart och vilken glädje. Så tråkigt att det nu är uppehåll, men vilken tur att Ida ska gå Dance Camp första veckan på sommarlovet.

Det blev en tidig middag i dag där jag plockade fram lite smått o gott och se’n fick var o en plocka ihop sin egna sallad.

Gör din egna sallad

cosmopolitansallad
gurka
tomat
rödlök
melon
serrano-skinka
tryffelsalami

räkor
köttbullar
pasta

Rhode Island-dressing

fetaost
brieost
ädelost
baguetter
smör

Nu blir det en lugn kväll hemma i soffan. Har ni nå serie- eller kanske filmtips? Känner för en riktig slöarkväll med lite seriemaraton. Eller så hamnar jag vid datorn…. Det är ju lördag kom jag precis på och blev då akut godissugen – kanske läge att baka nå gott till i kväll ?
Så himla skönt med en helt ledig kväll och en helt ledig söndag kvar innan arbetsveckan drar igång igen. En lite småstressig vecka på arbetstid med många möten inbokade, men kvällarna är än så länge rätt fria.
Njut av lördagskvällen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *