God mat hela helgen

Jag hade tänkt ta lite sovmorgon i dag, men det satte spöregnet stopp för eftersom det slog mot fönstret och väckte mig. Men istället för sovmorgon fick jag en lång och lugn frukost med tända ljus och var nöjd med att sitta inne o mysa.

Igår var det äntligen SHL- och SDHL-premiär och det började på bästa sätt då det blev dubbla segrar för Luleå hockey. Det kan bli en kul säsong det här, trots att många bra spelare har lämnat för nya äventyr.

Gårdagens middag till hockeyn blev rester från fredagens Poké Bowl, men sushiriset var slut så det blev en kycklingsallad istället. Funkade lika bra. Alltså marinaden till kycklingen är magisk och passar både till Poké Bowl, sallad eller med t.ex. tortillabröd. Och det bästa av allt – jag gjorde riktigt mycket kyckling så vi har fortfarande kvar av den 🙂

Det bästa med Poké Bowl, förutom att det är så himla gott, är att det är så mysigt och alla uppskattar att man får plocka ihop sin egna tallrik med godsaker.

Sushiris, marinerad stekt kyckling, majs, rårivna morötter, sojabönor, fryst tinad mango, romanticatomater, citronmarinerad färsk broccoli, avokado, salladslök, gurka, sesam- och sojasås, kimchi, inlagd ingefära, sriracha, japansk soja och Pokésås
Mitt val 🙂 Vad skulle du välja?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *