Toppits produkter

Igår hade jag en trevlig kväll med gamla tjejkompisar. Vi bjöds på god mat; till förrätt var det löjromsbomb, sen blev det grillad kyckling- och fläskfilé och till efterrätt var det (som alltid när vi ses) kladdkaka. Tyvärr var det inte lika kul att komma hem då jag möttes av en magsjuk och hängig Ida. Men natten har varit lugn så det var nog nån snabbvariant hon hade eller så hade hon fått i sig något olämpligt.

Jag har fått hem en produktpåse från Toppits med en massa olika produkter som ska bli spännande att få prova. När man lagar mycket mat och bakar en hel del så går det mycket av dessa produkter och i dessa grilltider använder vi aluminumfolie oftare än på vintern.

De produkter jag är mest nyfiken på är Quick-Tops och 3D bakplåtspapper.

Quick-Tops är plasthättor, med resår längst ner, som man kan sätta över vanliga skålar. Bakplåtspappret med 3D-struktur gör att det kommer in luft under bakverken och mindre risk att något fastnar. Spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *