Isak 10 år

Igår fyllde Isak 2-siffrigt, dvs 10 år. Födelsedagen började med sedvanlig frukost på sängen och två paket, bl.a. ett par sprillans nya skridskor. Efter mysig frukost blev det vanlig morgonrusch då alla ska hinna bli klara i tid för skola, förskola och jobb. Vi lyckades även den här morgonen!

Frukostbricka och morgonpaket

Efter skolan var Isak lite ledsen eftersom de hade glömt att sjunga för honom i klassrummet som de har gjort för alla andra som har fyllt år. Det behövs så lite engagemang från en lärare för att göra ett barn så mycket lyckligare. Är lite besviken! Idag sjöng de däremot för honom men det är ju inte riktigt samma sak.

Innan middagen fick han öppna några fler paket som Olivia och hennes kompisar hade gömt och gett honom ledtrådar till. Till middag hade han önskat kycklingklubbor och pommes frites, en av Isaks favoriträtter. En annan favorit är tacos och det ska vi äta på släktkalaset på lördag.

Ledtrådarna
Ledtråd nr 1 gjorde att han gick till whiskyskåpet.

På kvällen när vi såg hockey på tv överraskade jag Isak med en bricka full med glass och tillbehör. Det blev uppskattat.

Glass, banan, såser och strössel i olika smaker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *