Häagen-Dazs Baileys

Snart dags för fredagsmys i tv-soffan. Följer ni Idol? Det gör vi än så länge i alla fall. Ikväll börjar ett av mina favoritprogram – Hellenius Hörna. Jag tycker att han är så himla rolig dessutom brukar han ha bra gäster.

Nu kommer ett glädjande besked till alla glassälskare i Sverige: favoritsmaken Häagen-Dazs Baileys® är äntligen tillbaka i sortiment. Relanseringen kommer efter att trogna kunder efterfrågat den krämiga lyxglassen med sammetslen smak av The Original Irish Cream. Precis som företagets andra produkter innehåller Häagen-Dazs Baileys® ingredienser av högsta kvalitet för den riktiga livsnjutaren.

Har ni smakat den? Vad har ni för glassfavoriter?

2 reaktioner till “Häagen-Dazs Baileys”

  1. Men UNDERBART!!!!!
    Vet du när den kommer finnas i Sverige igen??

    Cookies'n cream har fått vara stand in länge nu. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *