Blivande hockeyspelare

Medan jag satt vid datorn och letade inspiration inför nyårsmiddagen så var Ida väldigt tyst, jag trodde hon satt och såg tv. Men efter tag kom hon och ville ha hjälp att knyta skridskorna. Hon tycker det är så kul att åka skridskor så hon har tagit på sig allt själv och är redo att ge sig ut. Tyvärr finns det ingen ledig is-tid idag och några ute-isar finns inte än den här vintern som knappt har haft minusgrader.

Nu har jag tagit upp en älg-rostbiff från frysen så den ska vi tillaga till morgondagens varmrätt. Förmodligen blir det nån sorts potatiskaka till den. Efterrätt har jag inte bestämt än men det brukar vara det lättaste och i år är jag sugen på choklad.

Undra hur mycket folk det är på mataffärerna idag? Men med självscanning borde man slippa de värsta köerna i alla fall.

Hörs senare när jag har hela menyn klar!

2 reaktioner till “Blivande hockeyspelare”

  1. Vad söt hon är. Gott slut och Gott Nytt År. Har fått jaga ihop nytt folk till middagen som jag skulle haft idag (de fick vinterkräksjukan) så imorgon får jag testa pannakottan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *