Isak och björngapet

Nu är vi hemma efter en lång dag som började redan klockan sex i morse, så tidigt har jag inte stigit upp på lääänge, men eftersom Leif och Isak skulle vara på ishallen redan klockan 7 var vi tvungna att stiga upp i tid. Leif gick ut och skottade fram bilen och jag fixade frukost till hockeyspelaren. När de hade åkt i väg kröp jag ner i sängen hos Ida och somnade om i någon timme. Så mysigt!

Isak först ut!
  

Inför Isaks lags andra match idag fick de åka ut genom björngapet precis som a-laget. Jag tror det var många stolta killar (och föräldrar) just då. Vem tror ni var först ut genom björngapet? Isak så klart! När de sen presenterade laget så sa de ”Nr 7 Isak ”Happyface” Edman”. Kul att tränarna alltid uppfattar honom som en ”glad skit”. Vi här hemma får ju se andra sidor av honom ibland.

Nu har vi precis ätit en snabbmiddag bestående av tacos och stark tacopaj. Barnen har bänkat sig i soffan för att se Gladiatorerna, själv ska jag ta en kopp te för att försöka piggna till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *