Varningstext

Här vaknade vi upp till en blåsig dag. Trots att termometern visar nollgradigt är det riktigt kallt ute pga blåsten. Vi håller oss nog inne större delen av dagen så Olivia blir kvitt sin hosta så fort som möjligt för hon ska på kalas hela helgen. Själv har jag fullt upp i tvättstugan innan vi ska på 40-årsmiddag ikväll. Snart ska jag skjutsa Isak för han ska åka buss med hockeylaget till Piteå för bortamatch. Han är taggad och redo!

Det finns många fina och roliga bakformar nu för tiden och dessa som jag hittade i veckan kunde jag inte motstå. Visst är de roliga? Fast när man väl har bakat med dem så kommer varningstexten på undersidan så då missar man ju varningen.

Visst kommer ni ihåg att det är sista dagen att rösta i Vaniljtävlingen?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *