Årets rockvin

Men vart försvann värmen? Nu har vi ju riktigt kallt igen. Usch! Idag hade vi en vårträff på jobbet och höll till i Hamnförvaltningens lokaler som ligger så vackert i en av Luleås hamnar. De hade ordnat så att vi fick gå ombord och få en rundvandring på en av bogserbåtarna. Det var faktiskt riktigt kul och intressant, Isak hade nog velat följa med.

Sweden Rock Festival Edition Chenin Blanc.
Ett fruktigt vitt vin med äppeltoneroch inslag av tropisk frukt.

Åkessons rockvin ifjol blev en stor succé och därför lanserar de i år både ett rött och ett vitt rockvin i samarbete med Sweden Rock Festival. Vinerna som finns i en begränsad upplaga ingår i Systembolagets beställningssortiment och kostar 69 kr/st. Flaskorna är av plast så de är perfekta att ta med på en sommarpicnic. Fjolårets röda rockvin var riktigt gott så jag har höga förväntningar på årets vin.

Sweden Rock Festival Shiraz.
Ett medelfylligt fruktigt rödvin med jordgubbstoner och liten örtighet.
I dag är det onsdag och det innebär den stora plockardagen hos oss, dvs vi plockar o plockar o plockar så att allt hamnar där det hör hemma. Jag hoppas att alla i familjen snart lär sig att det är mycket enklare och bekvämare om man sätter sakerna på sin rätta plats på en gång. När allt väl är på sin plats så är det enkelt att dammtorka, dammsuga och skura imorgon och sen är det fint hela helgen….i bästa fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *