Känd från tidningen

Godmorgon! Idag var vi uppe ovanligt tidigt för att vara sommarlov. Ida ska ha kalas och håller på att längta ihjäl sig tills det börjar. Vilken tur att det börjar redan kl.12. Jag var också lite pirrig i morse eftersom jag visste att jag skulle vara med i tidningen men jag visste inte hur reportaget eller bilderna skulle se ut.

När jag väl hämtar tidningen så är jag på förstasidan. Jag som inte tycker om att vara med på kort var nu ”tvungen” att vara med på flera kort som skulle publiceras i tidningen och dessutom på förstasidan! Det var gratistidningen Extra som delas ut till alla hushåll i Luleå och Boden som ville ha mina bästa picnic-tips. Det var alltså därför som vi hade picnic i måndags hemma på gården.

Ni som har hängt med här ett tag och vet att jag älskar småplock och ofta har det till fredagsmiddagarna blir inte överraskade över att picnic-korgen gick i samma tema. Mer om innehållet och länkar till recepten hittar ni här.

Här kan ni läsa veckans nummer av tidningen Extra.

3 reaktioner till “Känd från tidningen”

  1. Jag blev verkligen glatt överraskad när jag hittade er i och på tidningen!Riktigt fint reportege! Kram till er alla! /Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *