Kalaset efter kalaset

Precis när vi skulle gå i väg till min kusin för kalas igår så började det regna. Typiskt! Så jag packade in alla barnen i bilen istället, men eftersom det är Lulekalaset var det nästan omöjligt att ta sig till min kusin som bor i stan och än värre att hitta parkering. Jag släppte av barnen och åkte hem med bilen och tänkte vänta ut regnet för att sen ta en rask promenad. Men regnet tilltog och det började blixtra och dundra (grrrr). Men till slut ringde syrrans man som då skulle sluta jobbet och åka till kalaset och då hade jag sån tur att han kom förbi mig först. Slutet gott, allting gott! Efter god tårta och god mat gick vi ner på Lulekalaset för att se Ulrik Munther.

Ida sjunger med i Soldiers, uppe på Leifs axlar.

Efter konserten gick vi till det proppfulla tivolit där barnen åkte några karuseller, åt remmar och vi försökte vinna choklad innan klockan var mycket och vi började promenera hem.

I dag är det fotboll hela da’n. Isaks lag har anmält två lag till Lulespelen men nu visar det sig att de nog inte är så många som de trodde så alla som vill får spela båda lagens alla matcher, dvs 6 stycken i dag. Isak kommer nog inte spela alla, men många lär det bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *