Mysig surströmmingskväll

Morgonen började med bakning av två långpanne-kakor som var beställda till kalas. När det var gjort var det dags för fotboll igen, men nu är Isaks fotbollshelg över, det blev totalt nio matcher för honom. Hans kondition kan man då inte klaga på.

Ida lånade min kamera på fotbollen 
och jag tyckte det blev ett litet småroligt kort.

Fina Isak

Nu är vi nyss hemkomna från en spontan surströmmingsmiddag med min kusin med flera. Vi fick några mysiga timmar med god mat i solens sken vid havet. Tyvärr var det otroligt mycket flugor som kom fram samtidigt med surströmmingsburkarna, värre än vanligt.

Hunden Bris var också där som Ida har en hatkärlek till, det är lite svårt för Bris att förstå när Ida busar och när hon är rädd och springer därifrån. Isak däremot han älskar att springa och busa med Bris och även att sitta stilla och bara mysa med honom.

Isak och Bris

Ida är arg på Bris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *