Havregurt-familjen utökas

Havregurt med smak av jordgubb har varit Isaks favorit sedan den kom. Så nu när havregurten har kommit i en ny smak, Exotisk, är vi nyfikna på den. Havregurt är ett vegetabiliskt alternativ till yogurt, perfekt för mjölkallergiker. Sedan tidigare finns den i smakerna naturell och jordgubb, där Isak föredrar jordgubb medan jag har använt den naturella till bakning.

Isak använder havregurt på samma sätt som jag använder fil, till frukost, lunch eller mellanmål, ibland med flingor och ibland utan.

Är det nån av er som redan har hunnit prova den?
Solen skiner men jag har bestämt mig för att städa i dag så tyvärr går jag miste om finvädret. Olivia har bokat in flera kalas de kommande två veckorna och då vill man ju ha fint i huset. När jag väl har städat klart ska jag belöna mig med att börja baka till kalasen.

En kommentar till “Havregurt-familjen utökas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *