Regnig söndag

Oj vilken gråtrist regning höst-söndag det är. Tur att jag har en tjejkväll att se fram emot i kväll. Jag tycker inte om söndagar men det är Idas favoritdag eftersom det är både dans och hockey för henne då. Mellan hennes aktiviteter måste hon hinna få i sig lite mellanmål, en banan, en macka eller en filtallrik. I dag provar vi Finax färskförpackade müslinyhet Röda bär i filen.

Röda bär är som namnet uttrycker en müsli laddad med röda bär som torkade tranbär och hallon. Havre- och veteflingor, korn, och rostade kornflingor ger en krispig konsistens, och med riven kokos på toppen blir blandningen friskt bärig med inslag av sötma.


Leif och Isak har åkt i väg till Piteå på hockeyträningsmatch, Ida är ute och leker (spelar hockey) med en kompis och Olivia är duktig o delar ut reklam trots regnet. Själv ska jag tända lite ljus, ta fram en bra tidning, koka en kopp te och bara njuta av lugnet i någon minut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *