Isaks dag

Som jag redan har berättat för er så var det Isaks dag i går. Vi började morgonen med att sjunga för honom och han fick några få paket att öppna i sängen. När vi kom sjungande för honom låg han och blundade men flinade så vi förstod att han hade legat och väntat länge på oss, trots att klockan inte var så mycket. När paketen var färdigöppnade så ordnade jag en frukostbricka åt honom så att han fick äta frukosten i sängen. Nånting som jag aldrig har förstått tjusningen med men som barnen alltid vill på sin födelsedag.

Efter en lugn morgon var det dags för Isak att åka på hockeyträning och eftersom det var träning precis på hans födelsedag bjöd han laget på glass efter is- och fysträningen. Se’n fick vi tyvärr se Luleå hockey förlora mot AIK, tvärtemot vad de gjorde för exakt 11 år sedan. När matchen var slut åkte vi allihop iväg till Pastabacken, Luleås bästa pastarestaurang som även har bl.a. pizza så Ida kallar den för Pizzabacken. Mycket folk och ny personal gjorde att vi fick vänta länge på vår mat men som barnen sa ”Deras goda mat är värd att vänta på”. När vi kom hem var det dags för skattjakt på de sista paketen.
Jag tror och hoppas att Isak var nöjd med sin lugna dag med familjen. Dessutom har han fler kalas och presenter att se fram emot.

En kommentar till “Isaks dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *