Våffel-beslut

Oj så fel det höll på att bli. Jag tänkte skriva att det är torsdagkväll nu och härliga fredag i morgon. Men riktigt så är det ju inte – en dag kvar. Eftermiddan har jag tillbringat på en frisörsalong med att klippa och färga håret. Det är evigheter sedan jag färgade håret, men nu var det dags med förändring. Känns riktigt bra!

Isak hade önskat sig våfflor till middag i dag och det lät enkelt och bra så det blev det. Inte så mycket till middag egentligen men ibland kan man fuska lite. Ida hade lite beslutsångest vad hon ville ha på sina våfflor, så hon valde olika på alla hjärtan. Det var jordgubbsylt, hjortronsylt, hjortron, grädde och socker.

Grrh, nu strular det med bilderna så nu blir det tyvärr ett tråkigt inlägg utan bilder, förhoppningsvis får jag in de tänkta bilderna imorgon, bl.a. en bild där Ida stolt visar upp sin våffla. Men nu är mitt tålamod slut för i kväll.
Redigerat 25 min senare: Jag hade lite tålamod kvar så nu kom bilderna på plats. Men nu är det God natt så jag orkar upp i morgon när klockan ringer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *