SomeZin

 

Har ni smakat boxvinet SomeZin Zinfandel? Chansen är stor eftersom svenska folket köper 20 000 boxar/vecka av det vinet. Det låter ju helt otroligt mycket men det ska stämma och baseras på Systembolagets försäljningssiffror från vecka 40 2010 till vecka 36 2012. Nu finns även detta populära boxvin på flaska och har redan kvalificerat sig in i Systembolagets ordinarie sortiment (89 kr för 750 ml artikelnr 2145).

SomeZin Zinfandel är ett mycket smakrikt och fruktigt vin med inslag av plommon, örter, jordgubbar, vanilj, lakrits, mörk choklad, kryddor och rostat kaffe. Många uppskattar vinet som sällskapsdryck, men det passar även bra till smakrik och välkryddad mat, liksom till hårda ostar och populär mat som pizza, pasta och en köttbit.

Hemma har jag en flaska som väntar på mig som jag längtar efter och ska smaka när jag kommer hem. Undra vad jag ska dricka den till? Det blir nog en god pastarätt, kanske en Delizie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *