Full bil från Ikea

Gissa om vi hade en fullastad bil när vi åkte hem från Ikea i torsdags! Tur att vi har en stor bil. Vi lyfte ut alla säten, förutom de två framsätena, i vår Chrysler och fick därmed ett stort lastutrymme – som behövdes. Fyra fulla Ikea-lastkärror med stommar, luckor, lådor, dörrar, gångjärn mm plockade vi ihop och när allt väl var inlastat fick jag ”fingå” ett varv runt varuhuset och plocka ihop lite roliga saker som ljuslyktor, tallrik, kuddar och filtar. Men då hade Leif fått nog av Ikea och valde att åka till finska Alko istället.

Nu är bilen urlastad och tvättstugan är istället full med platta paket. Det lär bli en hel del skruvande när vi kommer hem från Turkiet. Det är så perfekt att huset är utlånat till en mattläggare under tiden vi är på semester, så har vi tur så har vi vår nya linoleummatta på plats när vi kommer hem. Perfekt, eller hur?!

Nej nu måste jag sätta fart för jag ska hinna handla, packa, städa…..och andas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *