Kvartsfinalladdar

Äntligen fick vi sol och värme, men då har vi tillbringat hela dan på/vid fotbollsplanen istället för på stranden. Fast jag klagar inte för det har varit en spännande och rolig dag. Grabbarna spelade såå bra och tog sig vidare till kvartsfinal. Och slutspel är vi inte bortskämda med! Så nu laddar vi för fullt för i morgon då det ska bli fler vinster.

Evighetsmaskinen Isak som verkar kunna springa hur mycket som helst (vem har han fått det av?) ställde dessutom upp när andra Notas-laget behövde mer folk. Så killen har spelat f-e-m matcher idag i denna värme! För det mesta spelar han på mittfältet så i ena sekunden är han med i anfallet för att i nästa sekund vara längst ner och försvarar sig. Jag fattar inte hur han orkar. Men det är ju bra att han har hittat ett ställe där hans envishet och tjurighet är en stor tillgång 🙂 Nu gäller det bara att han ska förstå att han måste lägga sig tidigt för att vara på topp även i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *