Monster High

Ida har precis kommit hem från sin kompis Nova som har haft sitt 6-årskalas idag. Det var Monster High-tema så Ida ville bli sminkad till en av monster-tjejerna. Vilken tur att hon har en storasyster som mer än gärna tar fram sina sminkgrejer och hjälper till.

Det var mycket svart och rosa hemma hos Nova i bästa Monster High-stil. Tårtan, som jag tjuvkikade på, var så fin – rosa och svart med en bild/oblat på Monster high-dockorna. Så kul med tema-kalas! Jag har aldrig provat ha en oblat på tårtan men jag blev väldigt sugen på att prova det snart. Men nu är det ju ett tag kvar till nästa födelsedag. Risken är stor att jag har hunnit glömma det till dess 🙂

När sminket var framme ville Ida, så klart, sminka Olivia lite också 🙂 och snälla storasystern lät henne göra det (trots resultatet).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *