Barbord med mat

Efter en effektiv dag då jag hann mycket av de jag ville hinna, bestämde vi att åka in till matmarknaden och köpa med oss lite mat hem. Många av mat-stånden hade lååånga köer trots att klockan var 18.30 och bara en halvtimme kvar till stängning.

Vi köpte mat från de ställen som hade de kortaste köerna och det var inget fel på den maten. Man blev ju lite misstänksam 🙂 Sen dukade vi upp de olika maträtterna på vårt nya barbord (som Leif skruvade upp innan vi for till stan). Det blev lite spanskt, lite franskt och lite thailändskt.

Nu är första bänkskivan på plats som alltså blev ett barbord. Nu hoppas jag att de övriga två skivorna kommer upp i helgen, men det är lite mer jobb med de eftersom vi då måste skära ut hål för både diskhon och hällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *