Loppi blogbag

Godmorgon alla bloggvänner! I dag är det mycket snack om väder, och den väntade stormen, i tidningar och på tv. Hur är det hos er? Här är det kring sex grader varmt och regnet slår mot taket. Men det verkar ljusna lite så vi håller tummarna att regnet snart har dragit förbi.
I helgen hämtade jag ut ett paket från Loppi med lite smått och gott i.

Loppi blogbag

Croodarna kommer vi se senare i dag, perfekt med en ny film nu när regnet vräker ner ute och vi är höstlovslediga. Deo för känslig hud är alltid mina favoriter, så självklart kommer jag prova Barnängens nya Sensisitive Deo.

Santa Marias nya kryddblandning Coriander & Chili i kvarn låter som en spännande och användbar kombination. Nån som har hunnit prova? Reztart, ett mellanmål med lågt GI, som Olivia får ta med till skolan. Perfekt att fylla på med lite energi en lång skoldag. SweetDrops Stevia med chokladsmak från SweetLeaf är smaksatt flytande stevia för att smaksätta t.ex. glass, bubbelvatten eller yoghurt. Känns konstigt eller kanske praktiskt – Nån som har provat?

I samarbete med Loppi

2 reaktioner till “Loppi blogbag”

  1. Våga prova steviadropparna, det är perfekt att köpa naturell yoghurt och smaksätta med istället för att köpa sockrad. Inga sockertoppar, inga kalorier.
    /Madeleine, LUBfoods

    1. Jag ska bara komma på nå bra att sätta det i, de var med chokladsmak så det låter inte så lockande att sätta det i yoghurt. Har nån nå bra tips?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *