Loppi jul-blogbag

Jag älskar paket och jag hade sån tur att jag fick öppna ett paket redan förra veckan. Få se om jag får något paket att öppna på själva julafton?

Bild lånad från Loppi, min egna bild hittar ni på Instagram.

Ni som följer mig på Instagram, där jag heter Matro_Sara, har redan sett att det i paketet döljde sig detta:

KRAV- och Fair Trade-märkt kaffe från Indiska. Kaffet är producerat med hänsyn och respekt till natur, klimat, djur och människor. Fair Trade handlar i första hand om rättvisa arbetsvillkor. Jag tycker om Fair Trade-varor, men tyvärr dricker jag inte kaffe men det blir en perfekt julklapp. Undra till vem?

Från Indiska var det även ett par humörhöjande strumpor i färgstarkt mönster och en ljusslinga. Förutom till jul passar denna ljusslinga till nyårsdukningen.


Palmolive Mediterranean Moments duschcreme med extrakt av arganolja och mandelextrakt. Arganoljan är känd som ”mirakel-oljan” med ett mycket högt innehåll av E-vitamin och andra antioxidanter. Låter ju perfekt! Palmolive Magic Softness Tangerine, med härligt skum direkt från pumpen och händerna känns rena, fräscha och behagligt mjuka.
 Jag älskar ”skum-tvål”.

Nya Ajax Kitchen & Grease med förbättrad effektivitet och mer aktiva ingredienser. Tuff mot ingrott fett, smuts och matrester, som köksfläkt och grillgaller. Allt som underlättar och gör städningen roligare tas tacksamt emot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *