Kalas med sparkcyklar

I dag har Ida varit på kalas för en klasskompis som hade hyrt Skatehallen i Luleå. Perfekt med stora ytor – det var 6- och 7-åringar med sparkcyklar överallt. (Tur att de skate-åkande kusinerna slapp det, jag tror inte att sparkcyklande ”småbarn” är favoritbesökarna för duktiga skate-åkare).

Ida hann med att prova sparkcykel, rullskridskor och att springa omkring. Det var en rejält svettig tjej jag hade med mig hem. Mitt i alla aktivitet hann de med en paus med lite varm korv o fika och när de hade fyllt på med energi så fortsatte de röra på sig. Perfekt med kalas där man rör på sig och inte bara äter, äter och äter som det ofta blir på ”vuxen-kalas”.

Vilket kanon-kalas! Stora ytor, roliga aktiviteter (alla verkade ha jättekul), gott fika och det bästa av allt – man blir inte ruinerad. Alla andra ”aktivitets-kalas” har en tendens att bli väldigt dyra om man bjuder många.

2 reaktioner till “Kalas med sparkcyklar”

  1. Har läst en hel del på din blogg och imponerats av den. Kommer att testa en hel del av dina recept framförallt viktväktarnas för nu ska det bli "ordning på torpet" efter alla helger. Härlig tjej Ida, ha en bra helg

    1. Tusen tack! Så roligt att höra att bloggen uppskattas och så kul att du tar dig tid att kommentera för det är så mycket roligare att blogga när ens läsare kommenterar lite då och då.

      Hoppas du hittar många goda (och nyttiga) recept även i fortsättningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *