Sponsrad video – För nya Alcro Bestå finns inget dåligt väder

Ni som följer mig har väl inte missat att vi har renoverat köket, anledningen till det är två. Dels var det ganska gammalt och behövde en uppfräschning men framför allt så beror det på att vi har byggt ut huset och köket har då blivit några kvadratmeter större.

Förutom att vi har byggt ut huset har vi även bytt panel på ”gamla” huset från liggande till stående. Så då förstår ni att vi har varit tvungen att måla en hel del. Självklart valde vi Alcro Bestå när det var dags att måla utomhus. Husfasaden får utstå rätt mycket, så som vind, regn, snö och sol, då känns det skönt att Alcros nya färger klarar det mesta när det kommer till väderförhållanden.

Vi fick mycket välbehövlig hjälp, inspiration och råd inför målararbetet. Det finns många kulörer att välja på men med hjälp av färgsättnings-förslag valde vi till slut en vit-grå nyans på huset och mörkgrå färg på knutarna och runt fönstrena. Jag är sååå nöjd.


Sponsrat inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *