Dukat med Duni

En och halvtimme kvar till gästerna kommer och jag är lugn och har allt under kontroll. Jag måste ha glömt nå! För så här mycket tid brukar jag inte ha tillgodo. Fast det är en del saker som måste göras precis innan gästerna kommer så när de väl är på ingång är jag nog uppstressad och allt är som vanlig igen 🙂

Jag fick hjälp av Isak att vika servetterna så fint och samtidigt blev det en bra förvaring till besticken. Servettvikningen hittade han på Duni.se där vi även hittade de fina dukarna och servetterna som känns mer som tyg än papper. Underbart att slippa stryka dukar, bara rulla ut och klippa. I love it! Och ser ni hur snyggt jag matchar servetterna och löparen?

Nu är det dags för #matrofest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *