Fotboll, fotboll och fotboll

Nu har en trött fotbollstjej äntligen kommit i säng. Det tar på krafterna att spela fotboll hela dagarna. Dagens gemensamma parad med efterföljande fika var en rolig upplevelse och vi har fått höra många nya hejaramsor.

Till vår sena middag åt vi en långkokt chili (med kött, inte köttfärs och utan bönor) med goda tillbehör – gurka, tomat, sallad, majs, rödlök, salsa, vitlöksdressing, tortilla och taco-chips.

I väntan på middagen bakade jag med rabarber, men alldeles för lite rabarber för det syns inte i landet. Men många bäckar små…. Till efterrätt mumsade vi på sockerkakan med smak av lime, jordgubbar och rabarber. Många favoritsmaker i en och samma kaka.

Till midsommar tar jag kanske en skiva kaka, en klick grädde och en jordgubbe på toppen och simsalabim så har jag fixat en midsommarbakelse. Svårare än så behöver det inte vara.

Det är mycket fotboll nu för tiden. Idas fotbollsskola på dagarna och fotbolls-vm på kvällarna. Men visst saknar man Sverige? Tänk vad mycket roligare VM hade kunnat vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *