Premiärdopp

Äntligen blev det ett premiärdopp i älven för Ida. I fjol var premiärdoppet redan i maj och i år fick vi vänta ända till juli. Det är nog rekordsent. Jag stod i vattnet ett bra tag medan Ida badade och det var riktigt varmt, det trodde jag faktiskt inte att det skulle vara. Hur har vattnet kunnat bli så varmt?

Innan badet i älven satt vi på altanen i skuggan medan karlarna (Leif & Leffe) jobbade i solen med att skotta ut jord på gården så att den blir jämnare innan vi ska så gräs. Himla bra med arbetsvilliga gäster 🙂

När vi satt och myste på altanen fick vi besök av sötaste grannen – Chihuahuan Eddie. Ida satte sig genast ner och myste med honom.

Som vanligt blev det sen middag, men den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge. Och i dag blev det nå gott. Go’middan bestod av surströmming, tunnbröd, potatis och lök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *