Pizza och bad

De 30 graderna gjorde att vi var tvungna att leta fram Idas gamla barnpool när vi kom hem från stranden. Vilken värme! Skönt att kunna svalka sig med vatten även hemma på altan. Barnpoolen som vi har varit så nöjda med i flera år har nu sett sina bästa dagar, men än fungerar den hyfsat. Duschen från taket fungerar inte riktigt utan det läcker en hel del, men nu håller Ida i slangen istället och duschar/svalkar sig med.

Tänk så fort man glömmer! Nu är det svårt att tänka sig att början på sommaren var såå kall och tråkig. Det var så varmt idag så vi orkade varken ställa oss i köket eller vid grillen utan vi gjorde det enkelt för oss o beställde pizza till barnens stora glädje. 
Hawaii
Kebabpizza
Just nu är det 24 grader utomhus och det känns nästan som det dubbla här inne. Jag tror jag måste gå ut o svalka mig lite innan kvällens vm-semifinal-fotbollsmatch börjar och som vi hoppas blir bättre och mer spännande än gårdagens som Tyskland vann med 7-1 mot Brasilien. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *