Extra med mig

I morse när jag, nyvaken och småtrött, gick ut till brevlådan för att ta in tidningen blev jag lite småchockad då denna glada tjej stirrade tillbaka mot mot mig.

Det var ett tag sedan tidningen Extra var hemma hos mig för att göra detta reportage och då blev jag ”förvarnad” att det nog skulle dröja ett tag tills jag och min mat skulle vara med i tidningen. Därför var jag inte alls förberedd på att det var idag jag var med.

Reportern ville att det skulle handla om vardagsmat, dvs hur man lyckas laga god, näringsriktig och varierad mat på veckorna som ofta är fulla med jobb, skola och aktiviteter. Bra vardagsmat är ju det jag helst vill inspirera mina läsare till, så självklart ställde jag upp på det ämnet. Det viktigaste är planering – det är mitt huvudbudskap. Här kan ni läsa hela reportaget på sidan 14 och 15.

2 reaktioner till “Extra med mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *