Pratello Nero per Sempre

Pratello Nero per Sempre

Lägg det namnet på minnet! Det är nämligen namnet på vinet vi drack i lördags och det är ett av de godaste vinerna jag druckit. Leif går ett steg längre och säger att det är det absolut godaste vin han druckit. Han har redan bestämt att vi snarast ska köpa en flaska till. Det är stora ord från en som oftast/alltid väljer öl framför vin. (Ni som följer matro_sara på Instagram har redan sett vinet)

Det känns extra bra att vinet är helt ekologiskt liksom alla andra viner från samma producent. Vinet framställs av torkade Rebodruvor som om jag har förstått det rätt är en lokal druvsort i området som ligger sydöst om Gardasjön.

Det första ordet jag tänkte på när jag drack vinet var ”lent”, det kändes så himla lent och gott i munnen. Maten vi åt till detta goda vin var älgrostbiff, kantarellsås, balsamicosås och potatishalvor. Perfekt mat till ett perfekt vin!

När jag väl hade smakat vinet glömde jag bort kameran och därför har jag tyvärr ingen bild på vinets färg.
Hittade lite bilder från vingården. Visst ser det mysigt ut?
Ett besök där är nog min nya drömsemester, det finns ju t.o.m pool där

2 reaktioner till “Pratello Nero per Sempre”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *