DreamZebras Bed-in-a-box-madrass

I går öppnade jag äntligen min nya madrass som kom hemlevererad till dörren. Helt otroligt att en 180×200-cm-madrass ryms i en kartong som går att bära.

Madrassföretaget DreamZebra lanserades i Sverige under mars och den säljs för en fjärdedel av priset från liknande madrasser eftersom de har valt att sälja Zebramadrassen på nätet för att ta bort onödiga mellanhänder.


DreamZebras madrass levereras direkt hem till dörren vakuumförpackad i en låda på 106 x 53 cm, oavsett om madrassen är 180 eller 80 cm bred. När man sen packar upp madrassen utvecklas den till full storlek inom några minuter. Det var verkligen wow när man öppnade plasten, tyvärr är det svårt att fånga på film (men jag försökte).
DreamZebras erbjuder 10 års garanti och 40 dagars returrätt. Vid retur hämtar DreamZebra madrassen hemma hos kunden. Smidigt, eller hur? 
Just nu kan jag även erbjuda alla mina läsare en rabattkod som ger er 460 kr i rabatt om ni använder rabattkoden MATRODREAM. Rabattkoden gäller till 18 juni. 
Många dyra memoryskummadrasser är sköna men upplevs ofta som kompakta och varma, så är dock inte fallet med nylanserade sängmadrassen DreamZebra. Trots att Zebramadrassen är en memoryskummadrass, det vill säga att den anpassar sig efter kroppens konturer, har den förmågan att andas och håller användaren sval via madrassens unika treskiktskonstruktion. Det nedersta skumbasskiktet ger madrassen stadga och en slitstark bas medan det mellersta skiktets högkvalitativa memoryskum formar sig efter kroppens konturer. Det översta lagret som består av latexskum stödjer och avlägsnar inte bara tryck utan gör också att madrassen kan andas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *