Blå blå himmel

I dag kunde vi äntligen äta frukost ute – första gången för i år. Frukost på altanen är det bästa jag vet så jag hoppas det blir några fler gånger innan hösten är här. Nästan lika härligt är det att sitta ute länge på kvällen och det gjorde vi igårkväll trots mygg och lite kyla. Några grannar kom över så vi vuxna satt på altanen o surrade, åt och drack medan alla barnen lekte i flera timmar. Härliga sommar! Det är ju så man vill ha det under sommarmånaderna – enkelt, spontant altanhäng.

Innan vi hamnade hos oss hade vi varit in på stan en sväng där Luleå hamnfestival pågår för fullt och tivolit lockade. Isak har nästan bott där de senaste dagarna medan det var första visiten för oss, när solen och värmen äntligen kom till Luleå vågade även vi oss in till stan några timmar.
I morse sov vi hela familjen som värsta tonåringarna så trots att klockan är strax över ett har vi nyss dukat bort frukosten. Så nu är det hög tid att sätta igång med dagens att-göra-lista som bland annat innefattar att köpa ett vin som jag ska försöka komponera en maträtt till. Inte så enkelt men väldigt kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *