Glögg + te = Blossa 2015

I dag presenterade Blossa årets smak, den trettonde i ordningen. 
Välkommen på Afternoon Glögg!

Hur spännande kombination är inte detta!? Jag som älskar te, och dricker alldeles för många koppar på en dag, älskar att Blossa i år har inspirerats av de teälskande engelsmännen och smaksatt årets glögg med en av världens mest populära tesorter: Earl Grey. Jag längtar tills jag får provsmaka årets glögg för det kan ju bli bättre än med tesmak, eller vad tror ni? Hela december kan jag nu dricka te och glögg allt-i-ett 🙂

BLOSSA15 har en framträdande doft av citrus, te och glöggkryddor. Smaken är söt och frisk med glöggtoner som dröjer sig kvar i munnen för att avslutas med en klar citrus- och tesmak. Som alltid är BLOSSA tillverkad på en vinbas och i år har glöggen hela tre stycken viner i sitt grundrecept: muscatvin från Spanien, ett torrt franskt vitt vin med hög syra, samt mistelavin – ett sött vin som visat sig passa extra bra med det svarta teet.


BLOSSA15 har en alkoholhalt på 15 % och finns i Systembolagets beställningssortiment från och med 1 oktober. Priset är 99 kronor för 750 ml.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *