Matkassar

I dag var en sån där dag då jag kom hem trött o hungrig och ingen middag var planerad eller förberedd och allt kändes jobbigt o tråkigt. Så jag gjorde barnen glada och åkte till närmaste pizzeria som fick fixa vår middag istället. Jag tycker inte om det, men ibland måste man….

Jag tror det är dags att beställa en färdig matkasse, 
både för att få igång inspirationen och för att spara tid. 

Jag har provat matkassar några gånger och tycker det är ett bra hjälpmedel i vardagen när inspirationen tryter. Efter ett tag får inspirationen sig ett uppsving igen. Tid är en bristvara för mig just nu, och om jag varken behöver planera matsedel, skriva handlingslista eller handla får jag lite extra tid. Istället får någon annan planera våra middagar för att sedan leverera varorna hem till vår dörr. Perfekt för oss just nu!

Men hur ska man kunna välja rätt i denna djungel? 

Färdiga matkassar har blivit så populärt och det kommer nya märken och varianter hela tiden. Det finns företag som är specialiserade på matkassar, men även vanliga mataffärer har börjat med matkassar. Sen har varje företag massa olika varianter – glutenfria, laktosfria, barnvänliga, lätta, lite svårare, lchf och en massa andra varianter.

matkasse.se kan man se och jämföra alla olika matkassar och sen kan man direkt därifrån beställa den matkasse som passar just mig. Man börjar med att filtrera fram de matkassar som finns där just jag bor, för alla företag finns ju inte i överallt. Sen kan man jämföra påsar, innehåll och priser. Ett perfekt hjälpmedel i matkasse-djungeln.

Nu ska jag in och jämföra matkassar för att sen beställa en. Spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *