Skolavslutning 2016

Nu har alla våra barn sommarlov och trots dagens ihållande spöregn så blev det en bra skolavslutningsdag med fina barn, två kyrkbesök, sommarpresenter och god fredagsmiddag.

Fina och glada barn

Efter dagens tidiga EM-fotbollsmatch mellan Sverige och Italien som tyvärr slutade med 1-0-förlust fixade jag lite snabbt ihop en god middag. Italiensk lchf-paj, lufttorkad skinka, melon, jordgubbar, pepparsalami, oliver och sallad. Svårare än så behöver det inte vara för att få en kanonmiddag.

Till efterrätt åt vi jordgubbar och grädde – en riktig sommarefterrätt som vi lär äta även nästa helg då det är midsommar. Eller vad tror ni?

Lufttorkad skinka, jordgubbar och melon
Italiensk lchf-paj

Förutom skolavslutningar, fotboll och god middag hann jag faktiskt med att jobba lite också. Men inte blev det många timmar. Fast jag var effektiv och hann med riktigt mycket trots allt, så det känns skönt. 

De kommande två åren lär jag ha semester på skolavslutningsdagen för nästa år går Isak ut nian och det måste firas ordentligt, liksom året där på när Olivia tar studenten. Längtar redan tills de två festerna ska fixas 🙂 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *