Läsvärda inlägg

Jag måste tipsa om Olivias blogg igen. Här hittar ni den: http://nouw.com/edmanolivia

Jag är ju så klart partisk men jag tycker att det är en riktigt bra blogg med många inlägg och bra blandning på inläggen. Hon har outfit-tips, som värsta modebloggaren och för någon dag sedan hade hon ett kanon-inlägg där hon tipsade om hur man klarar skolan. Nånting som hon gör väldigt bra. Det var så himla bra tips så jag tycker definitivt ni ska gå in o läsa dem här.

Men det jag egentligen hade tänkt tipsa er om och som jag tycker att alla ska läsa det är den resa som Olivia fick möjlighet att följa med på i fjol. Hon blev utvald som 1 av 5 elever på hennes skola som åkte till Krakow och bl.a. besökte Auschwitz. En resa med många jobbiga och känslosamma ögonblick, men en viktig resa för Vi får aldrig glömma!

Det var så många intryck och platser de besökte så resan delades upp i tre blogginlägg som ni kommer till genom att klicka här nedanför på de olika länkarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *