Smakbox-rabatt

Jag har ju pratat mig varm om Smakbox ett antal gånger, nu senast när jag bakade Fröbrödet med mix från Risenta som fanns i senaste Smakboxen med temat Nya vanor. Ett fröbröd som jag nog aldrig hade provat om jag inte hade fått det hemskickat till mig. Vilken tur att jag inte gick miste om det!

Malmö Chokladfabriks helt nötfria choklad upptäckte jag också via Smakbox. Jag älskar att få hem en Smakbox, dels för att jag älskar paket o överraskningar men även för att jag aldrig blir besviken på produkterna i boxen.

Det finns fortfarande kvar några Smakboxar från senaste utskicket, den med temat Nya vanor och om du använder koden MATRO så får du 50 kr rabatt (Du betalar då 139 kr inkl frakt). Vilket kanontillfälle att prova, eller hur? Men koden gäller bara en vecka till och så länge boxarna finns kvar i lager, så fundera inte för länge. Klicka här så kommer du direkt till prenumerationssidan, glöm inte att aktivera rabattkoden MATRO.

Vad är Smakbox?

Smakbox är till för dig som är matintresserad, söker inspiration och vill upptäcka nya produkter!
Varannan månad får du ca 15 nya smaker och produkter från små och stora varumärken. Vissa kan du äta direkt, som en fin mörk choklad eller en dryck med ny smak. Andra ingår i din matlagning eller bakning, som en spännande krydda, pasta eller en ny olivolja. Recept och inspiration medföljer! 
Du betalar 189 kr per box och värdet uppgår till 350 – 450 kr. Frakt ingår i priset. Det är ingen bindningstid och det är enkelt att starta, pausa eller avsluta din prenumeration.
Smakbox skickas via PostNord över hela Sverige och hämtas hos ditt närmaste utlämningsställe. Hemma i köket packar du upp, överraskas och upplever nya smaker och produkter. 

Smakboxen är välfylld och tung

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *