Isak 15 år

I går fyllde fina Isak 15 år och vi firade honom hela da’n. 
Eller rättare sagt så började vi med att fira honom på morgon och sen fortsatte vi på kvällen. Där emellan hann vi med lite jobb och skola. 

Isak väcktes med Ja-må-han-leva-sång och paket på sängen och sen fick han gå upp till ett frukost-dukat bord med de obligatoriska flaggorna, ett paket och en special-chokladkaka med texten Happy Birthday. 
Middagen åt vi på O’Learys där vi även hann med att se första hockey-perioden mellan Luleå och Djurgården. Vi åt alla olika saker – kyckling, grönsaker o Coleslaw, Ceasarsallad med kyckling, chicken nuggets med pommes och två olika sorters hamburgare. Ida och Isak avslutade sedan middagen med varsin efterrätt – en stor o smarrig milkshake och en glass extra allt.

15-åringen vill inte vara med på bloggen, inte ens på sin födelsedag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *